Radio RomâniaRadio România Actualități
   

Evenimente

Arhiva : 2012 | 2011 | 2010 |

Mișcarea de Sănătate, la a V-a ediție a Zilei Canionul 7 Scări

Joi, 10 Mai 2012 , ora 21.29
 
Campania Radio România “Mișcarea de Sănătate” și Asociația de Turism Montan Floare de Colț, vă invită sâmbătă, 12 mai, la a V-a ediție a acțiunii Ziua Canionului 7 Scări! Cu această ocazie, elevi și studenți din județul Brașov vor ecologiza cinci trasee din masivul Piatra Mare: Dâmbul Morii - Valea Șipoaia, Dâmbul Morii - Bunloc, Dâmbul Morii - Drumul Țiganilor, Dâmbul Morii - Familiar, Dâmbul Morii - Prăpastia Ursului. Startul acțiunii de ecologizare se va da la ora 10:00, la aproximativ 200 de metri de Cabana Dâmbul Morii, pe DN 1, km 158 spre Brașov.

La edițiile anterioare ale Zilei Canionului 7 Scări, media de vârstă a participanților a fost de 30 de ani, iar categoriile socio-profesionale ale voluntarilor înscriși pe liste au fost: elevi, studenți, profesori, economiști, ingineri, informaticieni, funcționari publici. La ediția de anul trecut, au fost 526 participanți și s-au strâns 150 de saci cu deșeuri lăsate de turiști, în timp ce la prima ediție, în 2008, s-au strâns aproximativ 800 de saci.

Promovată editorial de principalele emisiuni de prime-time ale postului public de radio, "Mișcarea de Sănătate" este o campanie națională care îi îndeamnă pe ascultători la activități în aer liber, promovând în egală măsură o viață sănătoasă, turismul și ecologia, pe tot parcursul anului.

Evenimentul este susținut de Primăria Municipiului Săcele, CECCARF, Amia Internațional, Pensiunea Casa Anca, Romaqua Group, Editura Nemira, APIDAVA și Fabrica de Steaguri.

Copyright © 2000 - 2011 SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE
Str. General Berthelot, Nr. 60-64, RO-010165, București, România
E-mail: webmaster@srr.ro