Radio RomâniaRadio România Actualități
   

Evenimente

Arhiva : 2012 | 2011 | 2010 |
Cheile Râșnoavei Adventure: 27-29 iulie
Marți, 24 Iulie 2012
 

Campania MIȘCAREA DE SĂNĂTATE vă invită la Cheile Rasnoavei Adventure, un concurs individual care se adreseaza tuturor iubitorilor sporturi si activitati montane, în perioada 27-29 iulie a.c.

Dificultatea traseelor este una medie, intr-un decor fantastic, cu zone de belvedere catre Postavaru, Bucegi si Piatra Craiului, beneficiind de un ambient prietenos datorita expunerii sudice, ferite de vant, a locatiei si a predominarii zonelor umbrite de versanti sau padure.


SEMENIC FEST, cel mai mare festival al Banatului
Luni, 25 Iunie 2012
 
Campania nationala Radio România "Mișcarea de Sănătate", împreună cu Lupo Touring și Radio Reșița, au lansat a doua ediție a celui mai mare festival al Banatului, "Semenic Fest" - o vară fierbinte cu muzică bună la Gărâna.
După ce în luna iunie rock-ul a triumfat la Gărâna, pe scena consacrată de Festivalul Internațional de Jazz, începutul lunii august (3 și 4 august) promite două seri speciale de folk, cu artiști și formații de marcă ai genului.
În plus, pe 5 august, Banat Mountain Bike Maraton, ajuns la a 8-a ediție, va aduna sute de sportivi amatori și profesioniști, cicliști din țară și de peste hotare.
Asociatia “Drumetii Montane”, pe locul III la Campionatul de Turism Sportiv "Stafeta Muntilor"
Marți, 29 Mai 2012
 
In perioada 25 – 27 mai 2012 a avut loc prima etapa a Campionatului de Turism Sportiv "Stafeta Muntilor" ce s-a desfasurat la Baia de Fier din judetul Gorj, unde Asociatia “Drumetii Montane” s-a clasat pe locul 3 in clasamentul general.
MIȘCAREA DE SĂNĂTATE vă invită la Tușnad Marathon 2012!
Luni, 21 Mai 2012
 
Campania MIȘCAREA DE SĂNĂTATE vă invită, pe 2 iunie, la Tușnad Marathon 2012!
Mișcarea de Sănătate, la a V-a ediție a Zilei Canionul 7 Scări
Joi, 10 Mai 2012
 

Fii voluntar pentru o zi, alături de elevi și studenți din județul Brașov, și vino cu noi să ecologizăm cinci trasee din masivul Piatra Mare!

Programul zilei este completat cu acțiuni de recondiționare a panourilor informativ/descriptive, dar si cu diverse jocuri și concursuri pentru participanți, care vor primi premii-surpriză!


Intalnirea voluntarilor va avea loc in data 12 mai 2012, ora 10, la bariera spre canion (pe DN1, la 200 de metri de borna kilometrica 158Km).


MIȘCAREA DE SĂNĂTATE vă invită la "Brașov Marathon 2012"
Duminică, 6 Mai 2012
 

Campania MIȘCAREA DE SĂNĂTATE vă invită pe 19 mai la concursul de alergare montană Brașov Marathon 2012, organizat de Asociația Clubul Studențesc pentru Protecția Naturii și Turism.

Aveti nevoie de Flash player 8 sau mai recent pentru a asculta acest clip
Plantează fapte bune alături de Mișcarea de Sănătate!
Duminică, 29 Aprilie 2012
 

Peste o sută de voluntari au participat sâmbătă, 28 aprilie, la o amplă acțiune de împădurire a zonei Tigveni, din județul Argeș, un eveniment organizat de inițiativa "Plantăm Fapte Bune" și campania Radio România "Mișcarea de Sănătate".

Activitățile de împădurire vor continua și în această toamnă!

"EcoMarathon"- Moieciu de Sus
Vineri, 20 Aprilie 2012
 
Campania MIȘCAREA DE SĂNĂTATE vă invită pe 5 mai la a III-a ediție a concursul de Alergare Montană „EcoMarathon”, organizat de Centrul de Ecologie Montană!
Copyright © 2000 - 2011 SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE
Str. General Berthelot, Nr. 60-64, RO-010165, București, România
E-mail: webmaster@srr.ro