Radio RomâniaRadio România Actualități
   

Drumetii

Arhiva : 2015 | 2014 |

# Plajele Corbu și Vadu

Luni, 13 Iulie 2015 , ora 8.58
 
Aveti nevoie de Flash player 8 sau mai recent pentru a asculta acest clip

(Radio România Actualități, 9 iulie 2015, ora 17:08) - Reporterii RRA vă propun, în emisiunea "Obiectiv România", destinații inedite pentru a petrece vacanța, aici, în România, locuri cu povești interesante și mai puțin știute.

Băile de mare și cura de soare, nisipul fierbinte, adierea brizei și zgomotul valurilor sunt ingredientele perfecte ale unei vacanțe de neuitat.

Din comoditate, poate, cei care aleg litoralul românesc se îndreaptă către una dintre stațiunile în care, de-a lungul timpului, s-au ridicat hoteluri, pensiuni și restaurante, pentru toate buzunarele.

Turiștii care prefera o combinație între confort și sălbăticie merg în sudul litoralului, la Vama Veche sau 2 Mai, locuri bine cunoscute și agreate mai ales de tinerii dornici de nopți cu focuri de tabără și multă muzică.

Doar o mică parte dintre turiști căută, însă, să se rupă total de civilizație, atunci când merg la mare. Astfel de locuri există la Corbu și Vadu.

Aici, zgomotul, aglomerația, betonul și asfaltul sunt înlocuite de liniștea și vegetația sălbatică, completate de plaje întinse de nisip fin și de o mare foarte curată. 

Mona Constantinescu, corespondent RRA de Constanța
Copyright © 2000 - 2011 SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE
Str. General Berthelot, Nr. 60-64, RO-010165, București, România
E-mail: webmaster@srr.ro