Radio RomâniaRadio România Actualități
   

Noutati

Arhiva : 2015 | 2014 |
UNDE MERGEM ÎN VACANȚĂ?
Joi, 16 Iulie 2015
 
De luni până vineri, în programul "OBIECTIV ROMÂNIA" și sâmbăta în emisiunea "CA PE ROATE", după știrile orei 17:00, reporterii RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI vă propun destinații inedite pentru a vă petrece vacanța, aici în România, locuri cu povești interesante și mai puțin știute. Articolele cu informații, fotografii și reportaje audio le puteți accesa în categoriile "DRUMEȚII" și "ROMÂNIA PEDALEAZĂ".
DRUMEȚII | Invitație pe Transfăgărășan
Luni, 6 Iulie 2015
 
Descoperiți destinații inedite parcurgând șoseaua numită "Drumul spre nori". Informații, fotografii și reportaj audio realizate de Cristian Matei găsiți AICI.
DRUMEȚII | Invitație în Țara Lăpușului
Joi, 18 Iunie 2015
 
În ținutul de legendă al haiducului Pintea Viteazu mergi spre sate maramureșene arhaice, cu dealuri molcome, pline de poveste. Sunt 25 de kilometri de rezervație naturală în Defileul Lapușului, săpat în piatră, de-a lungul vremurilor, de râul cu același nume. Aici vă așteaptă cascade, peșteri, cataracte, zone de tip canion, stâncării sau puncte de belvedere. Defileul Lăpușului reprezintă o atracție și pentru pescari și practicanți de sporturi extreme: rafting, ciclism montan sau cățărare. Informații, fotografii și reportaj audio găsiți AICI.
DRUMEȚII | Invitație în Ținutul Lotrilor
Joi, 11 Iunie 2015
 
Valea Lotrului este alternativa… liniștită pentru Valea Prahovei. Dar nu numai atât: în zonă există numeroase trasee turistice și posibilități de practicare a sporturilor extreme, printre care raftingul. Informații, fotografii și reportaj audio găsiți AICI.
DRUMEȚII | Hai în Botoșani!
Marți, 9 Iunie 2015
 
Rezervația de Tisa de la Tudora, unică în Europa, mănăstirile ctitorite de Ștefan cel Mare, bisericile din lemn și casele memoriale ale celor mai valoroși oameni de cultură - sunt atracțiile Botoșaniului, care îi așteaptă și pe iubitorii de mâncare sănătoasa și pe pasionații de echitație sau plimbări călare. Informații, fotografii și reportaj audio găsiți AICI.
ROMANIA PEDALEAZA | Trasee de bicicletă în județul Arad
Sâmbătă, 6 Iunie 2015
 
Sâmbăta, în emisiunea "CA PE ROATE", destinatii inedite pentru cei care nici în vacanță nu se despart de bicicletă.
DRUMETII | Stațiunea Băile Figa
Vineri, 5 Iunie 2015
 
Reporterii RRA vă propun, în emisiunea "Obiectiv România", destinații inedite pentru a petrece vacanța aici în România, locuri cu povești interesante și mai puțin știute
DRUMETII | In statiunea Amara
Joi, 4 Iunie 2015
 
Reporterii RRA vă propun, în emisiunea "Obiectiv România", destinații inedite pentru a petrece vacanța aici în România, locuri cu povești interesante și mai puțin știute
Copyright © 2000 - 2011 SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE
Str. General Berthelot, Nr. 60-64, RO-010165, București, România
E-mail: webmaster@srr.ro