Radio RomâniaRadio România Actualități
   

Despre noi

MIȘCAREA DE SĂNĂTATE este prima campanie pe termen lung inițiată de un post de radio (RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI) care urmărește să-i îndemne pe ascultătorii săi la diferite forme de mișcare, promovând în egală măsură o viață sănătoasă, turismul și ecologi.

Campania exclusivă a Radio România MIȘCAREA DE SĂNĂTATE este concepută să se desfășoare anual, având patru “piloni” principali, corespunzători celor patru anotimpuri și îi provoacă pe ascultători să practice cele mai diverse tipuri de activități sportive în aer liber (sporturi de sezon). Totodată, campania promovează zonele turistice din țară și educă publicul privind importanța protecției mediului prin acțiuni de ecologizare.

Începută în 2010, prima ediție a campaniei naționale MIȘCAREA DE SĂNĂTATE a început cu “Serbările Zăpezii” de la Vatra Dornei. Am continuat apoi cu zeci de evenimente la care am fost prezenti si la care am adus cu noi ascultatorii Radio Romania pasionati de diverse sporturi in aer liber. Cu ajutorul diverselor organizatii si asociatii de profil, prin parteneriatele media ale campaniei, dar si cu sprijinul sponsorilor care au sustinut organizarea competitiilor si au premiat castigatorii, evenimentele din cadrul campaniei MIȘCAREA DE SĂNĂTATE au putut fi cunoscute de publicul larg din toata tara.

Vrem sa continuam sa va informam despre evenimentele care ne pot ajuta sa fim mai plini de energie si mai competitivi, vrem sa ne fiti alaturi si in 2014 si sa ne bucuram impreuna de miscare si sanatate!

Copyright © 2000 - 2011 SOCIETATEA ROMÂNĂ DE RADIODIFUZIUNE
Str. General Berthelot, Nr. 60-64, RO-010165, București, România
E-mail: webmaster@srr.ro